Gratis verzending vanaf 75 euro
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Achteraf betalen mogelijk
0
0
Gratis verzending vanaf 75 euro
Voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Achteraf betalen mogelijk

Door Wessel Arink, 9 november 2022

Krabpalen voor katten: hoeveel heb je er nodig en waar moet je op letten?

Katten zijn graag in beweging en hebben behoefte aan een plek om te kunnen krabben en hun klauwen te scherpen. Een krabpaal is daarom een ideale aanvulling op het huis voor je huisdier. Maar hoeveel krabpalen heb je nou precies nodig voor je kat? En waar moet je op letten wanneer je een krabpaal uitzoekt?

Hoeveel krabpalen heb je in huis nodig?

Als je één of twee katten in huis hebt, is één krabpaal voldoende. Heb je meer katten, dan is het aan te raden om twee krabpalen aan te schaffen. Zo hebben alle katten genoeg plek om te krabben en is er geen ruzie over wie waar mag krabben.

Waar moet je op letten als je een krabpaal koopt?

Bij het uitzoeken van een krabpaal is het belangrijk om te kijken naar de hoogte, het materiaal en de stabiliteit van de paal. Katten houden ervan om hoog te zitten, dus een krabpaal met meerdere etages is een goede optie. Het materiaal van de paal is ook belangrijk: katten krabben graag aan ruw materiaal, dus een paal met een bekleding van sisal of jute is perfect. Tot slot moet de paal stevig genoeg zijn om niet om te vallen wanneer je kat erop klautert.

Verschillende merken krabpalen

Er zijn verschillende merken krabpalen verkrijgbaar, waaronder Kitty City, Trixie, Concept for Life en Ferplast. Kitty City heeft krabpalen in verschillende designs, van een eenvoudige paal tot een luxe krabmeubel met verschillende etages en een kattenhuis. Trixie biedt krabpalen in verschillende uitvoeringen, van een eenvoudige paal tot een krabmeubel met krabplanken en een kattenhuis. Concept for Life heeft krabpalen in verschillende maten, van een klein model tot een grote krabpaal met meerdere etages. Ferplast biedt krabpalen in verschillende designs, van een eenvoudige paal tot een luxe krabmeubel met verschillende etages en een kattenhuis.

Krabpalen in verschillende maten

Krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een kleine krabpaal is geschikt voor kleine katten, terwijl een grote krabpaal geschikt is voor grote katten. Tot slot is er ook keuze uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof en sisal.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »